Logitech Pro 2800 Cordless Desktop (op is op)

Logitech Pro 2800 Cordless Desktop (op is op)

Snel overzicht

De Logitech Pro 2800 Cordless Desktop is de toetsenbord-/muiscombinatie die u vandaag nog in een handomdraai kunt installeren, en u een betrouwbare en gecodeerde draadloze verbinding met uw computer biedt.

Werk beter.
* Vooraf gekoppelde installatie (software niet vereist): bespaar tijd dankzij de eenvoud van plug-and-play
* Draadloze geavanceerde 2.4GHz-technologie van Logitech: biedt een krachtige, betrouwbare verbinding, waardoor storing drastisch wordt verminderd met 300 tot 800 maal hogere gegevenssnelheden. *Vrijwel geen vertragingen of uitval. Bereik tot 10 meter.
* 128-bits AES-codering: helpt uw informatie beschermen door de gegevensoverdracht tussen het toetsenbord en de ontvanger te coderen met een van de hoogste niveaus op het gebied van gegevenscodering.

Werk gemakkelijker.
* Tijdbesparende sneltoetsen: start uw favoriete toepassingen-, waaronder de rekenmachine, e-mail en internetbrowser. Veertien sneltoetsen. Geen software vereist.
* Extra toetsen op het numerieke toetsenblok: helpt de efficiëntie verhogen door sneltoetsen te bieden voor uw meest gebruikte functies.
* Gestroomlijnde muis met 8 knoppen en supersnel scrollen: biedt uitzonderlijk comfort en topprestaties doordat u in slechts 7 seconden door 10.000 regels van een spreadsheet kunt scrollen.
* Knoppen Vorige/Volgende, Zoeken: bieden u meer controle.
* Uitzonderlijke batterijlevensduur: beperkt het gedoe en de kosten van het vervangen van de batterijen met een levensduur van drie jaar voor de batterijen van het toetsenbord en 15 maanden voor de batterijen van de muis.

Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 25,00
Merk