Apple AirPods 2019 (met oplaadcase)

Apple AirPods 2019 (met oplaadcase)

Snel overzicht

Deze AirPods zijn van de tweede generatie en zijn nog geavanceerder dan de eerste variant. De kenmerkende witte oordopjes van Apple kun je draadloos koppelen via Bluetooth aan je iPhone of iPad. Zo kun je urenlang muziek luisteren, gesprekken voeren of bijvoorbeeld de digitale assistent Siri gebruiken!

Er is bij deze nieuwere variant gekozen voor een compleet nieuwe Apple H1-koptelefoonchip. Zo is geluid nog beter en worden verschillende sensoren gebruikt om te detecteren hoe je de dopjes draagt. Geluid wordt automatisch naar één of twee oortjes gestuurd, dat betekent altijd volop genieten.

Bellen met een beter hoorbare stem


Uiteraard kun je de AirPods 2019 ook gebruiken als headset, omdat er ingebouwde microfoons in de oordopjes aanwezig zijn. Dankzij straalvormende microfoons wordt extern geluid weggefilterd. Op die manier is je stem beter hoorbaar en klinken gesprekken nog helderder en duidelijker.

Oordopjes opladen via oplaadcase


Het bijgeleverde doosje bevat eveneens de witte kenmerkende kleur en bevat een ingebouwde accu. Deze oplaadcase zelf laad je op via een lightningkabel en zorgt ervoor dat je de oordopjes meerdere keren kunt opladen. Als je de AirPods 2019 een kwartiertje in de case laat zitten om op te laden, kun je alweer tot 3 uur muziek luisteren!

Verbeterde luistertijd voor muziek


De accuduur van de eerste generatie oordopjes was voor veel mensen al meer dan prima, maar is nu nog verder verbeterd. Zo is het mogelijk om tot vijf uur muziek te luisteren of tot drie uur te bellen via een Bluetoothverbinding. Als je de accu in de case volledig oplaadt, dan heb je zelfs tot 24 uur luisterplezier met deze dopjes!

Beschikbaarheid: Levertijd 2 - 3 werkdagen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 155,00
Merk