Red Faction: Armageddon, PlayStation 3

Snel overzicht

Hou de buitenaardse vloedgolf tegen met maximaal vier vrienden online als het mysterie achter de eeuwenoude bedreiging steeds verder onthuld wordt.

Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 5,00

Extra informatie

Ean 4005209147262
Manuf. part Nee
Garantie geen

Details

1-4 spelers
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties
Netwerkspelers 2-4

Darius Mason ziet lijdzaam toe hoe het planeetoppervlak verwoest wordt met terraformers. Hij zoekt zijn heil ondergronds, maar een nog veel groter gevaar voor de mens duikt op.
Om de waarheid achter een eeuwenoud kwaad te ontdekken, moet Darius strijden boven kokend magma, onder immense gletsjers en diep in buitenaardse versterkingen.
Verpletter vijandelijke barricades met een zespotig gemechaniseerd lopend robotvoertuig of vermaal vijanden onder de titanium laars van je exoskelet.
Sloop de buitenposten van de cultisten, verniel buitenaardse monolieten en herbouw de verdediging van de kolonisten met de meest geavanceerde vernietigingsmachine ooit.
Ontketen de vernietigende krachten van de Nano Forge. Dring buitenaardse indringers terug met verpletterende schoten, zet ze vast in een stasisveld of repareer gebouwen om je heen voor dekking.
Hou de buitenaardse vloedgolf tegen met maximaal vier vrienden online als het mysterie achter de eeuwenoude bedreiging steeds verder onthuld wordt.


Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Red Faction: Armageddon, PlayStation 3

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Pijs
Kwaliteit