Draytek Vigor 2133Vac

Snel overzicht

De Draytek Vigor 2133Vac is een perfecte wireless-AC router voor breedbandverbindingen. De router haalt een gecombineerde doorvoersnelheid van 300+866 Mbps en beschikt o.a. over 4 Gigabit LAN-poorten, 2 telefoniepoorten, QoS en een ingebouwde firewall. Geschikt voor thuis of kleinzakelijk gebruik.

Beschikbaarheid: Levertijd 2 - 3 werkdagen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 211,00

Extra informatie

Ean 4712909125208
Manuf. part V2133Vac
Garantie 2 jaar carry

Details

Router speciaal voor breedbandverbindingen
De Draytek Vigor 2133Vac is een wireless-AC router voor breedbandinternet via kabel of glasvezel. Deze snelle router haalt draadloos een gecombineerde doorvoersnelheid van 1166 Mbps (300 Mbps op 2,4 GHz en 866 Mbps op 5 GHz) en is uitermate geschikt voor o.a. gaming, multimedia streaming en IP-telefonie. Naast 1 Gigabit WAN-poort beschikt de router over 4 Gigabit LAN-poorten; zo kunt u meerdere apparaten bekabeld voorzien van razendsnel internet. 

Geschikt voor VoIP
Wilt u kunnen telefoneren via internet? Met de Draytek 2132Vac is dit mogelijk dankzij de twee FXS-poorten voor analoge telefoontoestellen. Om via VoIP te telefoneren heeft u wel één of meerdere SIP-accounts nodig, die u verkrijgt via een VoIP provider.

Bandbreedte management (QoS)
Met Quality of Service (QoS) reserveert de Vigor 2133Vac altijd voldoende bandbreedte voor uw belangrijkste applicaties (zelf in te stellen). Aan deze applicaties wordt dan automatisch voorrang gegeven zodat u altijd geniet van een uitstekende verbinding. Naast QoS kunt u ook het bandbreedteverbruik van iedere gebruiker beheren of de toegang tot bepaalde websites blokkeren. Dit kan bijvoorbeeld middels URL Keyword Blocking en het Globalview Web Content Filter van Cyren.

Netwerkbeveiliging
Uw netwerk wordt uitstekend beveiligd door de ingebouwde firewall van de Draytek Vigor 2133Vac. Zo past de router WEP, WPA en WPA2 encryptie toe om data te versleutelen en hackers tegen te houden. Een andere functie is de toegangscontrole op basis van MAC-adres, waarmee ongeregistreerde MAC adressen automatisch geblokkeerd worden. Daarnaast kunt u een apart draadloos netwerk opzetten voor vrienden of gasten, afgeschermd van uw eigen netwerk. 

Geschikt voor IPTV
Speciaal voor IPTV doeleinden bevat de Vigor 2133 serie een ingebouwde IGMP accelerator. Hierdoor worden IPTV streams met de hoogste prioriteit afgehandeld en wordt packetloss voorkomen. Verder zijn functies als IGMP Proxy en IGMP snooping aanwezig voor IPTV over NAT/routing en RTSP_ALG voor VoD services. 

WiFi Protected Setup (WPS)

  • Draytek Vigor 2133Vac router
  • CAT5e UTP kabel
  • Voedingsadapter
  • 2 antennes
  • Nederlandstalige snelstart
  • Engelstalige snelstart


LAN poorten 4x LAN

WAN poorten 1x WAN

WiFi standaard Wireless-AC

2,4 GHz snelheid 300 Mbps

5 GHz snelheid 867 Mbps

4G ondersteuning Nee

VPN ondersteuning Ja; PPTP, L2TP & IPSec

VPN tunnels 2 VPN tunnels

USB poorten 2x USB

Firewall Ja, basis

Loadbalancing Nee

PoE Output Nee

QoS Ja

VLAN Ja

SFP poorten Nee


Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Draytek Vigor 2133Vac

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Pijs
Kwaliteit